Contacteaza-ne

Îți dorești să intri în contact cu noi? Suntem aici pentru tine! Fie că ai întrebări, sugestii sau pur și simplu vrei să ne cunoaștem mai bine, te invităm să ne trimiți un mesaj prin intermediul formularului de mai jos. Vom răspunde în cel mai scurt timp posibil pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie. Așteptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!

Telefon:

(+40) 755 990 015

Adresa E-mail

club@csbabarunca.ro

Adresa:

Sacele, Brasov

Romania

Anunț special: Abonamentele la Roza Vanturilor editia 2024, vor fi disponibile incepand cu data de 13 noiembrie 2023. + detalii

Comitetul Director

Presedinte

Iuliu (Gyuszi) Dopovecz

Tel: +40 744.531.908

Vicepresedinte

Emil Puscas

Secretar

Madalin Iacob

E-mail: bvom@csbabarunca.ro

Alexandru Jantea

Diana Dopovecz

Mircea Dopovecz

Anca Stupu

Florin Zbarcea

Olimpiu Alexa Pop

Armin Dogaru

Ioan Iacob

Parate Nicolae

Daniel Gherghina

Mihai Santa

Rauchman Raymond

Antrenor Sectia Performanta

Anca Stupu

Email: club@csbabarunca.ro

Coordonator Activitati 

Diana Dopovecz

E-mail: club@csbabarunca.ro

Evenimente importante si plata inscrierii la competitiile noastre:

Începe aventura ta în sport și descoperă pasiunea noastră pentru performanță și fair-play. Îți mulțumim pentru interesul acordat și te invităm să ne contactezi pentru mai multe informații. Hai să construim împreună viitorul orientarii sportive!

Plata taxelor de participare la concursuri :

Detalii cont LEI: RO30 RNCB 0303 1383 3155 0006                                  BCR Brasov

Detalii cont EURO: RO39 RNCB 0583 1383 3155 0006                                  BCR Brasov

Pentru a ne asigura că organizarea concursurilor este îmbunătățită, vă rugăm să achitați taxele prin banca în contul menționat, inainte de deadlinul precizat in functie de fiecare competitie.

Shop-ul clubului:

 

In curand o lansam si magazinul nostru online unde vei putea achizitiona echipamentul clubului, tricoui, accesorii pentru orientare etc.

Explorează colecția noastră și completează-ți garderoba sportivă cu cele mai noi tricouri, pantaloni, echipamente de antrenament sau accesorii. Cumperi online și primești rapid produsele la tine acasă.

Telefon: 0040 744.531.908

Website: csbabarunca.com

 

Doriti sa va alaturati clubului nostru?

Urmați-ne pe rețelele de socializare pentru a avea acces la mai multe poze! Fiți la curent cu cele mai recente imagini și momente speciale din Clubul Sportiv Babarunca. Descoperiți povestea noastră în universul sportului și construiți împreună cu noi viitorul orientării sportive. Alăturați-vă comunității noastre și bucurați-vă de fotografii captivante, care vă vor inspira și vă vor motiva să activați în lumea sportului. Suntem încântați să vă avem alături de noi!