Maze-O 

Orientare in labirint –  dincolo de limite

Ce este orientarea in labirint?

MAZE Orienteering (Orientarea in Labirint) este un instrument multiplu pentru dezvoltarea sportului de orientare. MAZE O poate fi folosit în multe domenii. MAZE O este atât ușor de aranjat, cât și ușor de înțeles pentru participanți și public. MAZE O este un instrument excelent pentru educație, promovare, activități pentru copii și tineri, pentru antrenament și competiție. Nu există altă activitate de orientare care să aibă aceste caracteristici pe care le are MAZE O.

Doresti sa sustii activitatea clubului nostru

Dă un sens valorii tale și devino voluntar al clubului nostru, CS Babarunca! Împreună, putem promova Orientarea în România și sprijini copiii talentați să atingă performanța în acest sport captivant. Fii parte din echipa noastră și contribuie la succesul și creșterea clubului nostru sportiv. Vino să ne susții și să ne ajuti să continuăm această frumoasă călătorie în Orientare!

Doriti sa va alaturati clubului?

Clubul Sportiv Babarunca vă oferă oportunitatea de a vă dezvolta și de a vă conecta cu alți entuziaști ai orientării. Fiți parte dintr-un club care celebrează sportul și creșterea personală. Prin activitățile noastre și prin evenimentele viitoare, vă invităm să vă îmbunătățiți sănătatea, să vă dezvoltați abilitățile, să explorați natura și să vă bucurați de satisfacția de a atinge obiectivele personale.