News alert: numarul 5 al revistei este deja disponibil!

Daca nu ai avut posibilitatea de a achizitiona prima Revista de Orientare  din Romania pana acum, iti oferim optiunea de a o primi in orice punct din tara sau strainatate.

Poti comanda revista prin e-mail si o expediem la adresa indicata.

  • Numarul 5 – 40 lei
  • Numarul 1 – 4 – 35 lei

Plata se poate face prin transfer bancar in contul:

Clubului Sportiv Babarunca
IBAN RO77RNCB0583138331550001 – BCR Brasov.

Dupa achitarea revistei, va rugam sa trimiteti dovada platii prin e-mail impreuna cu adresa de livrare si numarul revistei dorite.

Pentru detalii:

Telefon: (+40) 744-531-908 Gyuszi Dopovecz

Adresa E-mail

club@csbabarunca.ro

Fi prietenul Orientarii din Romania

Dacă dorești să promovezi proiectul tău sau o afacere în revista noastră, nu ezita să ne scrii pentru mai multe detalii. CS Babarunca îți oferă o platformă prin care poți ajunge la un public interesat de activități sportive și de promovarea Orientării în România. Așteptăm cu nerăbdare să ne alăturăm eforturilor tale și să contribuim la succesul proiectului tău. Contactează-ne acum pentru detalii!

Doriti sa va alaturati clubului?

Clubul Sportiv Babarunca vă oferă oportunitatea de a vă dezvolta și de a vă conecta cu alți entuziaști ai orientării. Fiți parte dintr-un club care celebrează sportul și creșterea personală. Prin activitățile noastre și prin evenimentele viitoare, vă invităm să vă îmbunătățiți sănătatea, să vă dezvoltați abilitățile, să explorați natura și să vă bucurați de satisfacția de a atinge obiectivele personale.