Ce este Rogainingul?

 

Despre acest sport

Rogainingul este o competitie sportiva de lunga distanta desprinsa din Orientare, unde echipe formate din 2- 5 persoane, primesc o harta topografica detaliata cu zona care trebuie explorata, o busola, un fluier pentru situatii de urgenta, si un stick electronic (SI-card), cu scopul de a gasi cat mai multe checkpoint-uri, pentru a strange cat mai multe puncte, intr-o perioada de timp ce difera de la competitie la competitie: 2, 4, 6, 9, 12 sau 24 ore.

Cupa zece

Potrivit tradiției, în fiecare an Clubul Sportiv Babarunca organizează Cupa Zece la Rogaining. Nu putem dezamăgi în 2024, drept urmare fii pe fază pentru mai multe informații. Alătură-te nouă și fii parte dintr-o aventură captivantă în care vor fi puse la încercare abilitățile tale de orientare și rezistență.

Descoperă harta topografică detaliată cu zona ce trebuie explorată, îndrumătorul tău de încredere în aventură. Echipamentul de bază include o busolă, un fluier pentru situații de urgență și un stick electronic (SI-card) pentru a găsi cât mai multe puncte de control și a acumula cât mai multe puncte în timpul competiției.

Mai multe informatii

Alege între duratele de 2, 4, 6, 9, 12 sau 24 de ore și demonstrează-ți abilitățile într-o competiție plină de adrenalină. Alătură-te Clubului Sportiv Babarunca și fii pe fază pentru Cupa Zece la Rogaining în 2024!

Doriti sa va alaturati clubului?

Clubul Sportiv Babarunca vă oferă oportunitatea de a vă dezvolta și de a vă conecta cu alți entuziaști ai orientării. Fiți parte dintr-un club care celebrează sportul și creșterea personală. Prin activitățile noastre și prin evenimentele viitoare, vă invităm să vă îmbunătățiți sănătatea, să vă dezvoltați abilitățile, să explorați natura și să vă bucurați de satisfacția de a atinge obiectivele personale.