Cupa Babarunca Ski-O

Amânat

Piscul Dracului – Bradet

CUPA ALTIUS – editia I / CUPA BABARUNCA – editia VIII
10-11 februarie 2024

 

Cu regret vă anunțăm că din cauza condițiilor meteorologice neprielnice, am decis să amânăm desfășurarea Cupei Babarunca la Schi-O pentru o dată ulterioară. Vom furniza detalii actualizate cu privire la noua dată a competiției, orarul revizuit și orice alte informații relevante pe canalele noastre oficiale de comunicare. Ne pare rău pentru orice inconveniențe și vă mulțumim pentru înțelegere.

Categorii

Traseele pot fi parcurse cu echipament specific schiului fond sau cu echipament specific schiului de tură.
Pentru fiecare tip de echipament se vor face trasee și clasamente separate la următoarele categorii: MF 14, MF 17 MF 21, MF 45, MF 55, M 65 +, Family (părinți cu copii sub 12 ani)

Clasamente si premii

Se vor face premieri separate pentru fiecare competiție, primele trei locuri la fiecare categorie. Categoriile cu mai puțin de trei concurenți vor fi comasate conform regulamentului FRO. În timpul Festivității de Premiere se va organiza o tombolă cu trei premii speciale (echipament sportiv) la care vor participa toți cei prezenți (concurenți, arbitrii, spectatori). În cazul în care unul dintre câștigători nu este prezent pentru a-și ridica premiul acesta se va reporta.

Recomandari Cazare

Pensiunea Casa Vălășoaia Tel: 0724.272.965

Pensiunea Il Refugio Tel: 0724.738.526

Centru de concurs. Casa Valasoaia – 45.555078, 25.805439

La Centrul de Concurs există parcare auto, posibilități de a servi masa și de cazare (în limita locurilor disponibile).
Casa Vălășoaia/Centrul de Concurs se afla pe DN1A, la 10 km de Municipiul Săcele.

Harta

Piscul Dracului – Vălășoaia – 1:10000/5 m ridicată în 2024 de Florin Patraș. În cazul în care este posibil scara hărții poate fi 1:7500 sau 1:5000.

Taxa de participare
MF 14 – 25 lei/etapă
Celelalte categorii – 50 lei/etapă
La categoría Family se plătește o singură taxa de echipă

Înscrieri

Până joi 08.02.2024 ora 24.00!
Se pot face înscrieri la fața locului numai la categoría Family sau pe locurile vacante disponibile !

Informații despre starea zăpezii, date tehnice și alte detalii despre concurs în Buletinul 2!

În funcție de condițiile meteo și starea zăpezii organizatorii își rezervă dreptul de a opera modificări în program. Participarea se face pe proprie răspundere!

Doriti sa va alaturati clubului?

Clubul Sportiv Babarunca vă oferă oportunitatea de a vă dezvolta și de a vă conecta cu alți entuziaști ai orientării. Fiți parte dintr-un club care celebrează sportul și creșterea personală. Prin activitățile noastre și prin evenimentele viitoare, vă invităm să vă îmbunătățiți sănătatea, să vă dezvoltați abilitățile, să explorați natura și să vă bucurați de satisfacția de a atinge obiectivele personale.