Erasmus+

KA182-SPO – Mobility of sport staff (KA182-SPO) 2024

Proiect aprobat 2024-1-RO01-KA182-SPO-000207392 Orientarea pentru toți

Obiectivul Proiectului

Scopul principal al acestui proiect este creșterea calității și a nivelului de profesionalism în organizarea evenimentelor de Orientare desfășurate de Clubul Sportiv Babarunca cu aplicabilitate în evenimentele de Orientare din Brașov.
Obiectivele Clubului Babarunca sunt:
1. Formarea a zece persoane din cadrul Clubului Sportiv Babarunca în organizarea evenimentelor de Orientare din Județul Brașov pe durata proiectului.
2. Job Shadowing în Suedia și Portugalia pentru specializarea și dezvoltarea competențelor specifice pentru cele zece persoane din cadrul Clubului Sportiv Babarunca în organizarea evenimentelor de Orientare din Brașov.
3. Promovarea Orientării în Brașov și creșterea popularității acestuia ca un sport de masă, prin organizarea de evenimentebine structurate, atrăgătoare și accesibile, care să genereze o percepție pozitivă în comunitatea brașoveană.

Obiectivul de a îmbunătăți competențele și calificările celor zece membri ai CS Babarunca va fi realizat prin participarea la două activități distincte de job shadowing în cadrul programului Erasmus+.

Job Shadowing în Suedia la evenimentul O-Ringen 19-28 Iulie 2024:
Participanți: 7 membri ai Clubului Sportiv Babarunca (1 manager concurs, 1 director tehnic, 1 trasator specialist în trasare pădure, 1 montator specialist traseu zonă pădure, 1 persoană secretariat & IT, 1 persoană logistică și set up, 1 persoană promovare)
Durata: 10 zile
Locație: Oskarshamn, Suedia
Eveniment: O-Ringen

Application Form

Job shadowing la Faro City Race în Portugalia 29 Noiembrie – 2 Decembrie 2024:
Participanți: 3 membri ai clubului (un trasator specializat pe trasee urbane, un montator specializat pe trasee urbane, o persoană software&secretariat)
Durata: 5 zile
Locație: Concurs de orientare urbană în Faro, Portugalia.

Criterii eligibilitate:

Participanții la mobilitate sunt selectați din rândul membrilor activi ai Clubului Sportiv Babarunca care au demonstrat interes și implicare în organizarea evenimentelor de Orientare din Brașov, cum ar fi Roza Vânturilor și Brașov O Meeting.

Selecția celor 10 persoane care participă la mobilitate se va face pe baza criteriilor precum:

  • participarea activă în evenimentele clubului
  • experiența anterioară în Orientare
  • contribuția adusă în cadrul Clubului punându-se accentul pe motivația și angajament

Evaluarea aplicanților și alocarea posturilor se va face în funcție de profilul și experiența fiecăruia, ținând cont că sunt disponibile doar 10 locuri pentru participare la mobilitate. Clubul Sportiv Babarunca se asigură că toți membrii eligibili ai Clubului, indiferent de sex, au acces la informațiile despre mobilitate și posibilitatea de a aplica pentru participare. Se urmărește deasemenea o compoziție a grupului de participanți omogenă pentru a asigura o reprezentare echilibrată a ambelor sexe.

Sunt acoperite toate cheltuielile de transport, cazare și masă pentru toți cei ce se deplasează în această activitate. Fiecare persoană poate aplica doar la una dintre activitățile propuse.

Telefon:

(+40) 755 990 015

Adresa E-mail

club@csbabarunca.ro

Adresa:

Sacele, Brasov

Romania

Comitetul Director

Presedinte

Iuliu (Gyuszi) Dopovecz

Tel: +40 744.531.908

Vicepresedinte

Emil Puscas

Secretar

Madalin Iacob

E-mail: bvom@csbabarunca.ro

Alexandru Jantea

Diana Dopovecz

Mircea Dopovecz

Anca Stupu

Florin Zbarcea

Olimpiu Alexa Pop

Armin Dogaru

Ioan Iacob

Parate Nicolae

Daniel Gherghina

Mihai Santa

Rauchman Raymond

Project Manager Erasmus+

Diana Dopovecz

E-mail: club@csbabarunca.ro